Graafwerken

Ruime ervaring in graafwerk

Graafwerken Uw nieuwbouw begint goed met gerichte graafwerken

Het team van Grond- en graafwerken Jan Brughmans uit Wuustwezel weet precies waar het mee bezig is tijdens de meest uiteenlopende graafwerken. Het bedrijf staat heel sterk in het uitgraven van kelders voor bouwwerken en in grondverzet.

Wat wij voor u kunnen doen

Uitgraven van kelders

Voor graafwerken in Wuustwezel en omliggende regio mag u steeds een beroep doen op Grond- en graafwerken Jan Brughmans. Het verzorgt alle grondwerken en dan voornamelijk het graven van kelders. De medewerkers komen naar uw werf met perfect uitgerust materiaal zoals rupskranen en een compacte kranen.

Uitgraven van kelder

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van grondwerken?

Raadpleegt u dan de diensten pagina op deze website of neem vandaag nog contact met mij op via 0477-290972 of per email: jan.brughmans@telenet.be.

Nauwkeurigheid van onze graafwerken

Bij ieder project worden de graafwerken perfect volgens de plannen uitgevoerd. Grond- en graafwerken Jan Brughmans beschikt hiervoor over heel nauwkeurig meetapparatuur en de metingen worden ook altijd door de grondwerker zelf gedaan. Op die manier zullen uw bouwwerken vlot en voorspoedig van start gaan.

Graafwerken in Wuustwezel

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Onze offertes zijn altijd glashelder en vrijblijvend. Hierdoor komt u nooit achteraf voor onplezierige verrassingen te staan. Bij ons staat de klant centraal, ons motto is: “afspraak is afspraak”. 

Neem tijdig contact op voor diverse graafwerken, zodat de stipte planning wordt nageleefd.

Logo Grond- en graafwerken Jan Brughman BVBA